Hotelkamer Groningen – Suites

Hotelkamer in Groningen zoeken? Nog even en dan is het hotel open en dan zit je bij Het Nieuwe Ambt in Bellingwolde goed. Of je nu een geheel rolstoelvriendelijk hotel zoekt, een luxe hotel of allebei: hier heb je alles.

Hotelkamer Groningen – Het Nieuwe Ambt

Hier zijn maar liefst 12 prachtige hotelkamers, met allemaal een stuk historie. De kamers zijn niet alleen een mooie herbestemming voor de oude kantoorpanden van het voormalig gemeentehuis van de gemeente Bellingwedde. Elke kamer verwijst ook naar een stad. En die steden verwijzen naar de diverse vliegavonturen van eigenaar Frieda Hillebrand en haar partner Jim Brady die allebei een vliegbrevet hadden en meededen aan de vliegwedstrijd in 2001: de Melbourne race. Daarin vlogen ze van London naar Syndey.

Voorzieningen

Wij bieden luxe kamers met: brede doorgangen, zonder drempels en een groot oppervlakte. Zo zijn de slaapkamers minimaal 17 m² of 24m². De badkamers zijn allemaal 17m². Elke kamer heeft een tweepersoonsbed en één elektrisch verstelbare bed voor één persoon: met een stijlvol rek en een matching nachtkastje dat verrijdbaar is. Verder is de douchecabine twee keer zo groot dan normaliter en zitten er heerlijke massagejets in het douchepaneel. Boven de wastafels zijn er smaakvolle spiegels voorzien van een touchscreen. Op elke kamer is een mooi opgeknapte biedermeier kast zodat je ook meer dan genoeg opbergruimte hebt. Ten slotte is er –  zoals niet meer weg te denken – een Wifi netwerk beschikbaar.

Hotelkamer Groningen boeken

Nog eventjes geduld, boeken kan nog niet. Op de website laten we wel telkens meer zien over de geschiedenis van elke kamer. Stukje bij beetje, zoals ook het hotel in wording is. We nemen je hier op de website (en straks ook op social media) graag mee op reis naar de aanloop van de opening van het hotel. Heb je vragen of wil je een mailtje ontvangen als we open zijn? Neem dan contact op met ons.